Google+ Badge

Google+ Badge

Thursday, 31 October 2013

Umrah

Assalamualaikum

Mana ada ibubapa yang relax dan tenang selepas anak yg dikandung meninggal duniakan. Pada ketika itu memang moral down sangat-sangat. Tiada siapa yang boleh cool us down.

Dalam pantang Leen xboleh nak buat, nak g hOliday xboleh nak mengaji nak sOlat semua xbOleh.

Leen cuma berharap agar Allah murahkan rezeki Leen agar Leen dapat menjadi tetamuNya dlm masa terdekat ini.

Leen betul-betul yakin hanya itu sahaja yg dpt buat jiwa kami tenang.

Hanya Allah yang tahu betapa bahagianya dan bertuahnya Leen rasa kami bakal menjadi tetamu Allah pada 3 April 2013.

Leen ingat lagi semasa kursus Umrah kami disuruh duduk bersila. Hehehe Leen duduk selimpuh sampai cram kaki ni. Sabar jelah. Pada ketika itu Leen masih dalam pantanga di minggu-minggu terakhir. Tapi mak pesan minggu-minggu terakhir tulah kena jaga. Badan nak pakai lamakan sO mmg Leen pantang betul-betul.

Alhamdulillah ketika disana tak henti-henti Leen berdOa agar dikurniakan zuriat daripada darah daging kami.

Dear TTC Sister, jika ada plan nak buat IUI or IVF tu pada pandangan Leen adalah lebih baik simpan duit tu dlu utk mengerjakan Umrah. Rasanya kOsnya hampir sama.

Masa tu Leen dah setahun kawen, tapi still xda anak. Kakak Ipar Leen cadangkan untuk kami mengerjakan Umrah. Tapi masa tu, kami memang tidak nampak punca duit nak kerjakan umrah daripada mana. Hari-hari Leen dOa agar Allah jemput Leen jadi tetamuNya.

Alhamdulillah inilah rahmat besar dari sebalik pemergian Al-Fateeh. Terima kasih sayang bagi peluang pada ibu ayah menjadi tetamu Allah.

Xox
Leen

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete